Amazon-vienti

Vie tuotteesi osaavissa käsissä maailman suurimpaan kauppapaikkaan

Maailma, markkinat ja kuluttajakäyttäytyminen muuttuvat nopeasti. Liiketoiminnan kansainvälistyessä painopiste siirtyy kiihtyvällä vauhdilla verkkokauppaan. Asiakkaiden vaatimukset ostamisen helppoudelle ja nopeudelle lisääntyvät alustojen kehityksen mukana. Asiakasvirrat siirtyvät kivijalkakaupoista ostoskeskuksiin, ostoskeskuksista verkkoon ja yksittäisistä verkkokaupoista keskitetyille isoille markkinapaikoille.

Tulevaisuudessa verkkokaupan rahavirrat ohjautuvat yhä enenevässä määrin näille suurimmille markkinapaikoille. Liiketoiminnallesi merkittävin näistä on Amazon.

Maailmalla jo lähes 75% kuluttajista menee Amazoniin, kun he haluavat ostaa jotakin tai hakevat tuotteista tietoa. Saksan ja Yhdysvaltojen markkinoilla jo yli 50% kaikesta verkkokaupasta tehdään Amazonissa. Amazonin merkityksen, rahavirtojen ja kävijämäärien odotetaan vain kasvavan tulevaisuudessa.

Joko olette mukana? Kuinka yrityksenne myynti ja markkinointi on hoidettu Amazonissa?

Nyt on aika toimia. Ota yhteyttä ja tilaa Amazon-kartoitus.

Ota yhteyttä ja tilaa

Amazon-menestys on pitkäjänteistä suunnitelmallisuutta ja fiksua tekemistä

Valmistelemme ja rakennamme Amazon-menestyspolun tilanteesi ja tarpeesi mukaisesti.

 Matkalle otetaan mukaan aiemmin tehdyt hyödynnettävissä olevat asiat.

 Tuotteidesi menestys Amazonissa on meidän huolemme ja haluamme, että asiakkaamme pystyvät keskittymään omaan ydintoimintaansa. Me valloitamme hedelmällisimmät alueet puolestasi ja vahdimme, että saat Amazonista parhaan tuoton irti.

Oikein tekemistä oikeaan aikaan oikeassa vaiheessa.

“Amazon-iskujoukko johtajille, jotka näkevät pidemmälle kansainvälisessä liiketoiminnassa”

Redland on osa Euroopan kokeneimpien ja kunnianhimoisimpien Amazon-asiantuntijoiden yhteenliittymää. Yhteensä Your Amazon Partners palvee sinua kauttamme 78 asiantuntijan voimin, 8 eri Amazon-markkinassa, 6-kielisesti ja hyödyntäen 28 eri uusinta Amazon myynnin ja optimoinnin työkalua.

Tiimiämme yhdistää voimakas intohimo Amazoniin, digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin, brändeihin ja menestystarinoiden luomiseen.

Emme tarjoa pelkkää Amazon-konsultointia, vaan viemme strategian ketterästi käytännön tasolla loppuun saakka oman tiimimme voimin. Tiimillämme on poikkeuksellinen kokemus omien tuotteiden myynnistä Amazonissa. Testaamme ensimmäisenä uudet ominaisuudet neljällä omalla brändillämme. Tuomme testeissä hyviksi havaitut uudet toimintatavat turvallisesti asiakkaiden Amazon-tuotteisiin. Yhdistämme toimintasuunnitelmaan Amazon-kokemuksen lisäksi vahvan brändi- ja digimarkkinointiosaamisen.

Lue lisää Amazon Partnersista

Amazonissa menestyminen vaatii oppaaksi kokeneen kumppanin.

Kansainvälisessä Amazon-viidakossa pärjäät vain luotettavien
 ammattilaisten sekä parhaiden työkalujen kanssa.

Olemme kehittäneet Amazon-kaupankäynnin jokaiseen vaiheeseen tiukasti räätälöidyt menestymispaketit, joilla nostamme brändisi ja tuotteesi loistamaan.

Jos sinulla on hyvä tuote ja haluat nähdä muita pidemmälle, voit luottaa toimintamalliimme. Se on testattu kentällä tositoiminnassa.

Vie yrityksesi hallitusti suurimmille markkinoille. Odotamme vain lähtökäskyäsi. Sinä voit nauttia matkasta ja tuloksista.

Sovi tapaaminen