Takaisin

Copyharjoittelija – olemmeko sinun kasvun paikkasi?

Tuskin kovasti yllätyt, että copyharjoittelijana pääset hiomaan copywriterin taitoja sitten ihan toden teolla. Mutta pääset tekemään sitä heti isolle asiakkaalle. Se kuuluisa syvä pääty odottaa siis rohkeaa, luovaa, uteliasta ja työteliästä tekstinikkaria, jolla on suomen kieli ja aikataulut kunnolla hallussa. Muiden kielien hallinnasta ropisee tietty plussaa.

Mitä toivomme sinulta

Olet sitten vastavalmistunut tai opinnoissasi loppuvaiheessa, odotamme sinulta vähintäänkin hyvää perusuimataitoa tekstin tuottamisesta kaikkiin kanaviin. Tekniikat sun sellaiset hioutuvat ja niitä hiotaan yhdessä. Meillä on kiva porukka erinäköisiä ammattilaisia ja vain tekemällä sitä oppii paremmaksi. Jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta, se on hyvä, mutta ei itseisarvo. Etsimme tyyppiä, joka haluaa kasvaa, kehittyä ja oppia.

Mitä tarjoamme

Kokemuksen kasvaessa kasvatat ammatillista varmuuttasi, ja kasvamisellesi tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet. Pidämme huolta siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Harjoittelun kesto on sovittavissa, joten kerro hakemuksessasi, koska voisit aloittaa ja kuinka pitkään voit meidän kanssa kasvaa. Harjoittelu on kokopäiväistä. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi harjoittelusta.

Näin haet

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla “Copyharjoittelija” / Etunimi Sukunimi osoitteeseen duuniin@redland.fi viimeistään 30.11.2018. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Raila Lassila, raila@redland.fi