Takaisin

Frontend Developer, kehitä ja kehity kanssamme!

Liity kivoista tyypeistä koostuvaan joukkoomme verkkopalveluiden ja progressiivisten verkkosovellusten kehittäjän maisemapaikalle Hietalahdenrantaan. Redland on paikka, jossa huolehdimme toistemme ja asiakkaidemme kasvusta markkinointi-, viestintä- ja digipalveluiden kokonaisvaltaisella yhteistyöllä.

Mitä toivomme sinulta

Etsimämme web-kehittäjän ykkösjuttu on modernin ja laadukkaan fronttikoodin tuottaminen. Lisäksi toivomme, että meille tärkeät työkalut ES6 Javascript, SASS/SCSS, Webpack ja React, Vue tai Angular ovat sinulle tuttuja. Perusymmärrys näistä (tai vastaavista) tekniikoista riittää pitkälle, kun sinulla on halu kehittyä ja intohimo tehdä toimivia, näyttäviä ja helposti saavutettavia verkkopalveluita. Edellä mainittujen tekniikoiden lisäksi tulet tekemään työtä myös WordPressin parissa.

Mitä tarjoamme vastineeksi

Uskomme, että vain onnellinen henkilökunta voi saada aikaan tyytyväisiä asiakkaita. Seurauksena on hyvänsorttista kasvua – kaikille. Pidämme huolta siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja työhyvinvointia ja jaamme 50 % vuotuisesta tuloksestamme henkilökunnan kesken. Henkilökuntamme omistaman yrityksen keskimääräinen vuotuinen kasvuvauhti on ollut 30 %.

Näin haet

Kerro meille, mitä itse toivot toimenkuvaltasi ja mihin suuntaan haluat seuraavaksi kehittyä. Mitä haluat oppia, mihin erikoistua? Voit valita työpisteesi Helsingin tai Lahden konttoriltamme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla ”Frontend Developer / Etunimi Sukunimi” osoitteeseen duuniin@redland.fi viimeistään 26.10.2018. Liitä hakemukseen kuvaus osaamisestasi sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Raila Lassila: raila@redland.fi / 040 527 3446.