Takaisin

Henkilökunnan omistama Redland sai lisää osakkaita

Redland on henkilökuntansa kokonaan omistama yritys, joka uskoo, että onnellisin henkilökunta ja tyytyväisimmät asiakkaat tuovat luonnollista kasvua. Syksyn aikana omistuspohjaa on laajennettu uusilla osakkailla. Osakkaina on nyt kaikkiaan 13 Redlandin työntekijää.

“Kasvun ja menestymisen edellytys on osaava ja sitoutunut henkilökunta. Meille on tärkeää, että voimme tarjota henkilökunnallemme mahdollisuutta yrityksen osakkuuteen. Olemme nyt hyvässä kasvuvauhdissa ja ennustamme pääsevämme tänä vuonna lähelle 3 miljoonan euron liikevaihtoa”, sanoo Raila Lassila, Redlandin toimitusjohtaja

Uusia Redlandin osakkaita ovat: Art Director & Concept Designer Jussi Löytökorpi, Web Developer Juuso Niemi, Digital Planner Juho Santala, Project Manager Jussi Salmio sekä Senior Designer Tanja Pelkonen.

“On mukavaa tulla porukkaan, jossa on innostunut tekemisen meininki ja yrityskulttuuri, jossa työntekijöitä arvostetaan ja heihin panostetaan”, sanoo uutena osakkaana aloittava Jussi Salmio. Salmio siirtyi Redlandille marraskuussa, osana liiketoimintakauppaa, jossa Redland osti Sirdar Oy:n verkkoliiketoiminnan.

Kohta kolme vuotta Redlandilla käyttöliittymäsuunnittelun parissa työskennellyt Tanja Pelkonen aloittaa myös uutena osakkaana ja komppaa Salmiota:

“Arvostan sitä, että puolet Redlandin tuloksesta käytetään joka vuosi työntekijöiden palkitsemiseen, kouluttamiseen sekä hyvinvoinnin parantamiseen. Tänä vuonna olen itse ollut mukana ideoimassa uutta etätyömahdollisuutta ulkomaille, joka toteutetaan alkukeväästä”.