Redlandin markkinointipaketit

Parhaat asiat tulevat houkuttelevissa paketeissa

Nyt, juuri nyt, on se herkullisin hetki investoida yrityksesi markkinointiin. Ne, jotka tämän erikoistilanteen aikana uskaltavat panostaa liiketoimintansa kehittämiseen, ovat markkinoiden voittajia tilanteen tasaantuessa ja kysynnän taas kasvaessa.

Kääräisimme valikoiman kysytyimpiä markkinointipalvelujamme kiinteähintaiksiksi paketeiksi, joiden avulla kehität yrityksesi kilpailukykyä ja varaudut tulevaan. 

Toimi heti, ettet jää ilman, sillä herkullisia markkinointipakettejamme on saatavilla vain 50 ensimmäiselle 30.6.2020 asti. 

Tutustu herkullisten markkinointipakettiemme valikoimaan

Puoleensavetävä digimarkkinointi

Poikkeusaikana kannattaa pysytellä kohderyhmän mielessä niin verkossa kuin sosiaalisessa mediassa.

Suunnittelemme kuukauden kestävän digimarkkinointikampanjan kahdessa valitussa kanavassa esimerkiksi Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, hakukonemainonta, natiivimainonta tai Google Display.

5000 € + alv

Tehokas digimarkkinoinnin auditointi ja strategia

Menestymisen kannalta on väliä, miten hyvin palvelusi ja tuotteesi löytyvät hakukoneista asiakkaiden käyttämillä hakusanoilla.

SEO-analyysin avulla selvitämme yrityksesi tärkeimmät avainsanat ja sivuston sijoittumisen hakutuloksissa. Tarkistamme myös sivuston sisällön, linkit ja teknisen toteutuksen hakukonenäkyvyyden kannalta.

5000 € + alv

Vakuuttava referenssivideo

Suosittelu on parasta mainontaa. Vakuuta tulevat asiakkaat yrityksesi tarjoomasta päästämällä nykyiset, tyytyväiset asiakkaasi ääneen.

Tuotamme kaksi laadukasta asiakasreferenssivideota, joita voi hyödyntää monella tapaa. Panostamme muun muassa kuvituskuviin, joilla on iso rooli mielenkiintoisissa videototeutuksissa.

5000 € + alv

Sinun ei tarvitse ostaa mitään sokkona ja maistelematta. Käymme yhdessä läpi yrityksesi markkinoinnin kehittämistarpeet ja valitsemme siihen sopivimman paketin valikoimastamme.

Vastustamaton verkkosivusto

Sivustosi on yrityksesi käyntikortti ja mainosikkuna verkossa. Nyt on aika hioa se kuntoon.

Rakennamme tarpeisiisi soveltuvan WordPress-verkkosivuston, jota on helppo päivittää. Valmiiden sisältömoduuleiden avulla sivuston eri sivuja voi räätälöidä mielensä mukaan.

5000 € + alv

Viekoitteleva visuaalisen ilmeen päivitys

Sillä on väliä, miltä yrityksesi näyttää muiden silmissä. Osuva visuaalinen ilme kertoo sen tarinaa mieleenpainuvalla tavalla.

Päivitämme yrityksesi graafisen ilmeen ja teemme ohjeistuksen sen käyttöön. Paketti sisältää seuraavat elementit: logo ja/tai merkki, sitä tukeva kuvatyyli, typografia ja värimaailma, käyntikorttiaineisto 1-3 henkilölle ja PPT-esityspohja.

5000 € + alv

Toimi heti, ettet jää ilman 

Herkullisia markkinointipakettejamme on saatavilla 50 ensimmäiselle 30.6.2020 asti.

Nämä viedään käsistä!

Kyllä, haluan markkinointipaketin, jonka avulla liiketoimintani kehittyy herkullisella tavalla

  • Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja käymme kanssasi läpi millainen ratkaisu sopisi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tiesitkö, että voit saada tukea liiketoiminnan kehittämiseen?

Muotoilimme markkinointipakettimme vastaamaan yritysten erilaisia kasvutarpeita, joihin on mahdollista saada kehittämistukea. Tiedustele kuntasi ELY-keskuksesta, millaista tukea yrityksesi voi saada oman liiketoiminnan kehittämiseen – esimerkiksi yrityspalvelusetelin muodossa. 

PS Tutustu myös näkemyksiimme, miksi juuri tänä aikana on entistä tärkeämpää panostaa markkinointiin.