Takaisin

Redland laajentaa johtoryhmäänsä – panostaa kansainvälistymiseen ja digimarkkinointiin

Redland hakee vahvaa kasvua kansainvälisiltä markkinoilta. Liiketoiminta-avauksia tapahtuu syksyllä esimerkiksi Milanossa ja Dubaissa. Kansainvälistymistä ja kasvua varmistamaan johtoryhmään nousevat Lead Creative Jussi Löytökorpi sekä Head of Digital Marketing Juho Santala.

Lisäksi Redlandin johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Mari Masalin, operatiivinen johtaja Anne Laitinen, teknologiajohtaja Jussi Salmio, asiakkuusjohtaja Jonne Hirvonen ja yrityksen perustaja Simo Vunneli.

Digimarkkinoinnilla kasvua kansainvälisille asiakkaille

Digitaalinen markkinointi on Redlandin nopeimmin kasvava liiketoiminta-alue niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Digimarkkinoinnin asiantuntijatiimiä ja osaamista on säännönmukaisesti kasvatettu.

”Meillä on vahvaa strategisen suunnittelun ja digimarkkinoinnin osaamista, joiden avulla voimme palvella sekä kansainvälisiä yrityksiä että tukea suomalaisyritysten kansainvälistymistä. Tavoitteemme on suunnata markkinoille, joilta suomalaisyrityksen hakevat kasvua, esimerkiksi Dubaista. Olemme myös käynnistämässä markkinointiyhteistyötä Milanossa”, sanoo Redlandin toimitusjohtaja Mari Masalin.

Jussi Löytökorpi ja Juho Santala
Jussi Löytökorpi ja Juho Santala

 

Löytökorvelle on pitkän uransa aikana kertynyt vahvaa kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta. Hän vastaa Redlandin luovan suunnittelun suunnasta ja varmistaa sen kilpailukykyisen tason kansainvälisillä markkinoilla.

Santala luotsaa digimarkkinoinnin tiimiä, joka on rakennettu tukemaan asiakkaidemme digitaalisen liiketoiminnan menestymistä. Hän on mediatoimistotaustainen digimarkkinoinnin moniosaaja, jolla on kokonaisvaltainen näkemys verkkoliiketoiminnan kehittämiseen.

”Redlandin vahvuus on siinä, että pystymme aidosti olemaan asiakkaamme kasvu- ja kehityskumppani. Huolehdimme asiakkaamme liiketoiminnan tavoitteista kokonaisvaltaisesti, niin markkinoinnin, viestinnän, digitaalisten palveluiden kuin digimarkkinoinnin osalta. Näin saamme todistetusti tuloksia aikaan”, vakuuttavat Löytökorpi ja Santala.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten kasvatamme ja kehitämme sinun liiketoimintaasi!