Takaisin

Redland lanseeraa käyttökokemusta parantavan palvelutuotteen USA:n markkinoille

Redland on kehittänyt digitaalisten palvelujen käyttökokemusta luotaavan UX-auditoinnin, joka julkaistaan Digital Customer Experience Summit 2018 -tapahtumassa Chicagossa 18.-19.9. Redland on toiminut Yhdysvaltain markkinoilla jo vuodesta 2013 lähtien, keskittyen digitaalisten palvelujen suunnitteluun.

Digital Customer Experience Summit 2018 -tapahtumassa lanseerattava Core UX Audit on pilottituote, jota kehitetään jatkuvasti, ja joka ottaa huomioon kaikki käyttäjäkokemuksen ydinalueet. Auditointimme perustuu kokeneimpien suunnittelijoidemme asiantuntija-arvioihin, joissa he käyttävät useita erilaisia heuristisia metodeja sekä omaa laajaa asiantuntemustaan tunnettujen analytiikkatyökalujen ohella.

– Olemme päässeet jo aiemmissa Yhdysvaltoihin suuntautuvissa asiakasprojekteissamme kehittämään toimivaa yhteistyömallia ja osoittaneet suunnitteluosaamisemme tehokkuuden. Skandinaavista designia arvostetaan Pohjois-Amerikassa, koska se on toimivaa, yksinkertaista ja helppokäyttöisyyttä korostavaa. Core UX Auditin avulla voimme lähteä suoraan ratkaisemaan asiakkaidemme käyttökokemukseen liittyviä haasteita, sanoo Jonne Hirvonen Redlandilta.

– Tutkimme myös mahdollisuutta perustaa Chicagoon design studio, joka keskittyisi suunnittelemaan palveluita sekä erilaisia sovelluksia teknologiariippumattomasti, Hirvonen jatkaa.

Redland on kasvu- ja kehityskumppani yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä kilpailijoitaan nopeammin. Redlandilla on toimistot Helsingissä ja Lahdessa sekä palvelee asiakkuuksia Chicagossa. Redlandissa työskentelee 34 asiantuntijaa ja liikevaihtoarvio vuodelle 2018 on 3 milj. euroa.

Tutustu Core UX Auditiimme

Lisätietoja: Jonne Hirvonen, Partner, Head of Digital Services at Redland
Mail: jonne@redland.fi Tel: +358504871572  web: https://redland.agency