Takaisin

Redland ostaa Sirdarin verkkoliiketoiminnan ja vahvistaa asemaansa digitaalisten palvelujen tarjoajana

Markkinointi-, viestintä– ja digitaalisia palveluja tarjoava Redland Oy vahvistaa jatkuvan kasvun edellytyksiään investoimalla digitaaliseen palvelukehitykseen. Redland ostaa Sirdar Oy:n verkkoliiketoiminnan ja vauhdittaa liiketoimintakaupalla 30%:n vuosittaista kasvuaan.

Vuonna 2013 perustettu Sirdar on erikoistunut auttamaan haastavien verkkopalveluprojektien läpiviennissä sekä verkkopalveluiden, -kauppojen ja -sivustojen toteutuksessa. Sirdarin toimitusjohtaja Jussi Salmio siirtyy Redlandille projektipäälliköksi ja osakkaaksi. 

”Jussi Salmion myötä saamme vahvistusta digitaaliseen palvelukehitykseen sekä vaativien digiprojektien hallintaan. Jussi tuo myös näkemystä Redlandin prosessien kehittämiseen”, sanoo Raila Lassila, Redlandin toimitusjohtaja.

Redland palvelee jatkossa myös Sirdarin asiakkaita ja voi tarjota heille laajempaa kasvu- ja kehityskumppanuutta.

Redland voi auttaa Sirdarin asiakkaita myös brändin kehittämisessä ja kokonaisvaltaisen markkinointiviestinnän saralla. Lisäksi pystymme reagoimaan asiakkaiden tarpeisiin nopeammin ja saamme tuettua heidän liiketoimintaansa monipuolisemmin”, sanoo Sirdarin toimitusjohtajan roolista Redlandille siirtyvä Jussi Salmio.

Redland on kokonaan henkilökuntansa omistama yritys, jonka omistuspohjaa on syksyn aikana laajennettu uusilla osakkailla. Osakkaina on nyt kaikkiaan 13 Redlandin työntekijää (kuvassa).