Takaisin

Redlandin operatiivisena johtajana aloittaa Anne Laitinen

Redland on nimittänyt uudeksi operatiiviseksi johtajakseen Anne Laitisen. Laitinen tulee toimimaan toimitusjohtajan työparina. Hän vastaa muun muassa strategian mukaisten kehityshankkeiden toteuttamisesta sekä liiketoiminnan kasvun mahdollistamisesta.

Lisäksi Laitinen huolehtii talouden kokonaiskuvan ylläpidosta, prosessien ja resursoinnin kehittämisestä sekä osallistuu asiakastyöhön.

Laitisen erityisosaamista on kansainvälinen myynti. Hän on työskennellyt aiemmin Iskun viennissä asiakasaluejohtajana sekä kansainvälistänyt suomalaisia IT- ja digiyrityksiä Finpron uusasiakashankinnassa. Koulutukseltaan hän on projektinhallinnan medianomi.

”Nopean kasvun myötä olemme tunnistaneet tarpeen liiketoiminnan kehittäjän ja kasvun mahdollistajan roolille. Operatiivisen johtajan positio on Redlandissa uusi ja muotoutuu varmasti Annen osaamisen ja näkemyksen mukaan. Anne tuo taloon myös kansainvälistymisessä tarvittavaa osaamista, mikä tukee kasvutavoitteidemme saavuttamista myös tulevaisuudessa”, kertoo toimitusjohtajan roolissa 1.4.2019 aloittava Mari Masalin.

”On hienoa päästä edistämään Redlandin asiakkaiden menestystä, ja sitä kautta kasvattaa ja kansainvälistää myös Redlandia. Redlandin terve arvopohja ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen näkyy asiakastyössä intohimona – sen päälle on hyvä lähteä rakentamaan”, sanoo Laitinen.