Takaisin

Rekry: Sinäkö se oot, tuleva Frontend Developerimme?

Liity mahdottoman mukavien tyyppien joukkoomme verkkopalveluiden ja -sovellusten kehittäjäksi! Redland on paikka, jossa huolehdimme toistemme ja asiakkaidemme kasvusta digi-, markkinointi- ja viestintäpalveluiden kokonaisvaltaisella yhteistyöllä.

Mitä toivomme sinulta

Etsimämme web-kehittäjän ykkösjuttu on modernin ja laadukkaan fronttikoodin tuottaminen. Monipuolinen JavaScript-osaaminen ja kokemus eri kirjastoista (React, Vue jne), vahva CSS-osaaminen (LESS, SASS, Stylus jne). Kokemus WordPressistä ja peloton asenne backendiin tai palvelinpuolelle kurkkaamiseen lasketaan plussaksi.

Entä millaista henkilöä etsimme? Toivomme, että olet ennakkoluuloton, oppimiskykyinen ja -haluinen, ja että innostut uusista asioista. Arvostamme yhteistyökykyä, sekä taitoa kysyä apua ja opastaa muita oikeissa paikoissa.

Mitä tarjoamme vastineeksi

Uskomme, että vain onnellinen henkilökunta saa aikaan tyytyväisiä asiakkaita. Seurauksena on hyvänsorttista kasvua – kaikille. Pidämme huolen siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja työhyvinvointia ja jaamme 50 % vuotuisesta tuloksestamme henkilökunnan kesken. Henkilökuntamme omistaman yrityksen keskimääräinen vuotuinen kasvuvauhti on ollut 30 %.

Päivittäisessä työssä meillä pyritään muun muassa joustavuuteen, uuden oppimiseen, työntekijöiden kuuntelemiseen, yhdessä tekemiseen ja ilmapiiriin, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Meillä pääset myös laajemmin osaksi tekkiyhteisöä: Redlandin devaajat osallistuvat usein alan tapahtumiin ja auttavat yhteisöä niiden järjestämisessä. Tutustu devaajiimme haastattelussa, jossa he kertovat miksi ryhtyivät koodareiksi.

Voit työskennellä Helsingin tai Lahden konttoriltamme, sopivassa määrin etätyötkin ovat ok. Välillä töitä voi tehdä vaikka uima-altaan reunalta – tänä keväänä redlanderit nimittäin matkustivat porukalla etätöihin Mallorcan auringon alle.

Näin haet

Kerro meille, mitä itse toivot toimenkuvaltasi ja mihin suuntaan haluat seuraavaksi kehittyä. Mitä haluat oppia, mihin erikoistua? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla ”Frontend Developer / Etunimi Sukunimi” osoitteeseen duuniin@redland.fi. Liitä hakemukseen kuvaus osaamisestasi sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Technology Jussi Salmio, jussi.salmio@redland.fi / 040 861 5216