Takaisin

Senior copywriter, mihin suuntaan kasvat seuraavaksi?

Eikä nyt siis puhuta pituus- tai leveyskasvusta. Tarjoamme kokeneelle copylle reilusti vastuuta sekä mahdollisuuksia uuden oppimiseen. Redland on paikka, jossa huolehdimme toistemme ja asiakkaidemme kasvusta markkinointi-, viestintä- ja digipalveluiden kokonaisvaltaisella yhteistyöllä.

Mitä toivomme sinulta

Etsimme Helsingin toimistollemme kokenutta copywriteria, jonka vahvuuksiin kuuluu konseptuaalinen ajattelu ja esiintymiskyky. Suunnittelet yhdessä AD:n ja muun tiimin kanssa merkityksellisiä, kanavariippumattomia konsepteja ja kiteytyksiä niin suomeksi kuin englanniksikin. Osaat ohjeistaa sisällöntuottajia pidemmän tekstin kirjoittamisessa, ja tuotat sitä mielelläsi välillä myös itse. Sinulla on kokemusta brändi-identiteettien suunnittelusta ja työpajojen vetämisestä, eikä englanti työkielenä tuota ongelmaa.

Mitä tarjoamme vastineeksi

Uskomme, että vain onnellinen henkilökunta voi saada aikaan tyytyväisiä asiakkaita. Seurauksena on hyvänsorttista kasvua – kaikille. Pidämme huolta siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja työhyvinvointia ja jaamme 50 % vuotuisesta tuloksestamme henkilökunnan kesken. Henkilökuntamme omistaman yrityksen keskimääräinen vuotuinen kasvuvauhti on ollut 30 %.

Näin haet

Kerro meille, mitä itse toivot toimenkuvaltasi ja mihin suuntaan haluat seuraavaksi kehittyä. Mitä haluat oppia, mihin erikoistua? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla ”Senior copy / Etunimi Sukunimi” osoitteeseen duuniin@redland.fi viimeistään 10.9.2018. Liitä hakemukseen kuvaus osaamisestasi, palkkatoiveesi sekä muutamia työnäytteitä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Raila Lassila: raila@redland.fi / 040 527 3446.