Takaisin

Rekry: Web Analyst

Etsimme Web Analystia vahvalla SEO-osaamisella. Tarvittaessa saatamme palkata kaksikin henkilöä, esimerkiksi web-analyytikon ja SEO-asiantuntijan maksetun mainonnan osaamisella.

Suhtaudumme luottavaisesti tulevaisuuteen, sillä olemme koronan keskelläkin onnistuneet saamaan uusia asiakkaita ja rekrytoimaan loistavia ammattilaisia. Nyt tarvitsemme uusia avainpelaajia asiantuntijaporukkaamme vahvistamaan.

Rooleissa korostuvat oma-aloitteisuus, analyyttisyys, itseohjautuvuus ja rivakka asioihin tarttuminen. Ryhmässä toimiminen on sinulle hyvin luontaista. Kuin myös digitaalisen markkinoinnin ymmärrys, strateginen pelisilmä, asioiden aikaansaaminen ja tiivis työskenteleminen asiakkaiden kanssa. Olet kiinnostunut ja utelias, haluat kehittyä ja kehittää.

Me Redlandilla huolehdimme siitä, että tarjoamme ammattilaisillemme erinomaisen työympäristön ja mielenkiintoiset asiakkuudet.

Arvostamme seuraavia taitoja ja ominaisuuksia

Ymmärrämme ettei kukaan hallitse kaikkia, mutta osaathan joitain näistä erityisen hyvin:

  • Web-analytiikan ja käyttäjädatan ymmärtäminen sekä hyödyntäminen strategisen päätöksenteon ja liiketoiminnan tueksi
  • Ostopolun vaiheiden tunnistaminen
  • KPI-tavoitteiden määrittely ja seurannan implementointi
  • Mittausdatan luotettavuuden ja tarkkuuden varmistaminen
  • Dashboardien rakentaminen
  • Verkkosivustojen auditointi
  • SEO-ongelmien tunnistaminen ja kehitystoimet
  • Konversio-ongelmien tunnistaminen ja ratkaiseminen verkkosivustojen kehittäjien kanssa
  • Koodiymmärrystä – osaat ainakin jutella koodareidemme kanssa
  • Kokemusta maksetusta mainonnasta (SEM, some, ohjelmallinen) tai mainonnanhallintajärjestelmien osaamisesta

Meillä Redlandilla on tavoitteena, että työntekijämme pääsevät kasvamaan ja oppimaan uusia kykyjä sekä toisiltaan että tarvittaessa koulutusten kautta.

Tarjoamme sinulle

Redland on strategiseen markkinointiviestintään ja digitaalisiin palveluihin erikoistunut toimisto, jonka toimintaa ohjaa asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys. Tarjoamme sinulle runsaasti haastavia projekteja, mielenkiintoisia asiakkaita, mukavia ja osaavia työkavereita sekä ainutlaatuista redlander-asennetta. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa, mutta etätyöt mahdollistavat työskentelyn mistä tahansa.

Uskomme, että vain onnellinen henkilökunta saa aikaan tyytyväisiä asiakkaita. Seurauksena on hyvänsorttista kasvua – kaikille. Pidämme huolen siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja työhyvinvointia ja jaamme osan vuotuisesta tuloksestamme henkilökunnan kesken. Henkilökuntamme omistama yritys on jatkanut kasvun tiellä vaikeinakin aikoina.

Näin haet

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla ”Web Analyst” osoitteeseen duuniin@redland.fi viimeistään 15.8.2021. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä heti hakemusten saapuessa ja palkkaamme oikean tyypin välittömästi. Liitä hakemukseesi kuvaus osaamisestasi, palkkatoiveesi sekä muutamia referenssejä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Leskinen digimarkkinoinnin tiimistämme:  marko.leskinen@redland.fi tai +358 40 527 8283. Marko vastaa tiedusteluihin ke 30.6. klo 10-12, to 1.7. klo 10-12, ke 7.7 klo 10-12 to 8.7. klo 10-12.