ISKU Health

Case ISKU Health

Huonekaluja jotka pelastavat henkiä

ISKU Health on kehittänyt maailman ensimmäisen täysin antimikrobisen kalustemalliston julkisiin tiloihin. Redland auttoi ISKUA viestimään elintärkeästä innovaatiosta.

Lähtökohta

Joka vuosi maailmalla kuolee miljoonia ihmisiä kosketusperäisten mikrobien, kuten sairaalabakteerien, aiheuttamiin tartuntoihin. ISKU oli kehittänyt osaratkaisuksi ongelmaan uskomattoman tyylikkään ratkaisun: antimikrobisilla päällysteillä verhoillun ja pinnoitetun kalustemalliston, joka tuhoaa itsestään valtaosan kalusteiden pinnoille jääneistä mikrobeista. Mutta ongelma oli tämä: kuinka kertoa monimutkaisesta lääketieteellisestä ja kemiallisesta teknologiasta samaan aikaan yksinkertaisen tehokkaasti ja uskottavasti?

Ratkaisu

Redland sparrasi ISKUa viestien kiteyttämisessä asiakashyödyiksi ja niiden visualisoinnissa. Työstä syntyi ensin mallistoesite, jossa teknologia avattiin käyttäjälähtöisesti: sairaaloille sekä muille julkisille tiloille muotoiltiin omat viestikärkensä. Keveillä piktogrammeilla ja kuvituksilla raskaasta aiheesta saatiin helposti silmäiltävä ja ymmärrettävä. Samalla stilisoitu kolmannen osapuolen tutkimustieto yksityiskohtaisine faktoineen piti huolen kriittisten asiantuntijaostajien vakuuttamisesta. Esitteen jälkeen Redland suunnitteli materiaalit ISKU Healthin promokiertueelle ja auttoi mediatiedotteiden terävöittämisessä.

Tulokset

ISKU Healthin markkinointiviestinnän konsepti otettiin hyvin vastaan, ja myynniltä tuli heti myönteistä palautetta materiaalien toimivuudesta. Promokiertueella tavoitettiin merkittävä määrä terveydenhuoltoalan päättäjiä, ja viesti tärkeästä aiheesta saatiin kiitettävästi läpi. ISKU Healthin ja Redlandin yhteistyö on sen jälkeen jatkunut kampanjakohtaisesti.

““Suuret kiitokset teille, ja erityiskiitokset venymisestä tiukan aikataulun takia!””

-Anne Laitinen
Marketing Manager, ISKU Health

Katso myös

Kysy ihmeessä lisää