Sovellukset

Verkkosovellukset

MVP, POC, demo vai prototyyppi vai meidän kielellä verkkosovellus? Tavallisten verkkosivustojen ja verkkopalveluiden lisäksi toteutamme verkkosovelluksia. Olemme tehneet niin useita vuosia kestäviä kehitysprojekteja kuin kevyempiä pienprojektejakin esimerkiksi mvp tai poc -tyyppisiä palvelukonseptin testauksia asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseksi.

Tämän tyyppisissä projekteissa tiiviissä yhteistyössä (käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelun linkitys) kanssa lähdemme ratkaisemaan mahdollista ongelmaa tai luomaan uutta palveluliiketoimintaa.

Verkkosovelluksilla tarkoitamme selaimessa toimivia laajempia palveluita, kuten erilaisia analytiikkapalveluita, joiden avulla käsittelemme reaalimaailman dataa ja analysoimme sitä asiakkaan liiketoimintaa hyödyntävällä tavalla. Tämä voi liittyä esim. käyttöasteiden seuraamiseen; missä on ruuhkaa ja miten pitkä on mahdollinen palveluaika.

Verkkosovellusten kehittämiseen tarkoitetut työkalut ovat kehittyneet vahvasti 2010-luvulla. Enää verkkosovelluksen tai mobiilisovelluksen kehittäminen ei vaadi automaattisesti satoja tuhansia euroja. Oikeilla teknologiavalinnoilla voidaan verkkosovelluksia kehittää ketterästi ja tehokkaasti.

Erityisosaamisemme verkkosovelluspuolella on UI- ja UX-suunnittelussa sekä sovelluksien front-endissä. Olemme Angularia ja Reactia käyttäen rakentaneet verkkosovelluksille käyttöliittymiä ja front-endejä, jotka tarjoavat käyttäjälle rajapinnoista saatavaa dataa mahdollistaen optimaalisen käyttäjäkokemuksen.

Verkkosovellusprojekteissa käytämme hyväksi ketterän kehityksen menetelmiä, jotka mahdollistavat nopean etenemisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Pyydä tarjous

Digipalveluonnistumisia asiakkailtamme