Welcome to the
Land of Digital Services

Digitaaliset palvelut

Toteutamme digitaalisia palveluita, jotka kehittävät asiakaskokemusta ja liiketoimintaasi. Tarjoamiamme digitaalisia palveluita ovat käyttöliittymäsuunnittelu, verkkosivut, verkkokaupat ja sovellukset.

Digitoimisto palveluksessasi

Uusi digitaalinen palvelu voi parhaimmillaan muuttaa yrityksesi koko suunnan. Jo pelkkä verkkosivu-uudistus helpottaa usein tavoitteisiin pääsyä, mutta kannustamme mielellämme ajattelemaan isomminkin. Olemme digitoimisto, joka katsoo koko kuvaa. Miten voisimme palvella asiakkaitasi aivan uudella, tehokkaammalla tavalla?

Olemme erikoistuneita WordPress-pohjaisiin verkkosivutoteutuksiin, mutta teemme paljon muutakin: sovelluksia, verkkokauppoja sekä asiakkaidemme ydinliiketoimintaan kuuluvia SaaS-palveluita. Autamme palvelukehityksen kaikissa vaiheissa UI- ja UX-suunnittelusta toteutuksiin ja ylläpitoihin.

Pyydä tarjous

Asiakasymmärrystä palvelumuotoilun avulla

Palvelumuotoilu on palvelukokemuksen käyttäjälähtöistä suunnittelua ja kehittämistä, joka tapahtuu osallistamalla palvelun eri sidosryhmiä keskenään. Palvelumuotoilun avulla voidaan kehittää palvelua niin, että se vastaa käyttäjien tarpeita sekä liiketoiminnallisia tavoitteita.

Tutustu

Saavutettavuus on asiakaslähtöisyyttä

Saavutettavuus verkkopalvelussa tarkoittaa sitä, että digitaalisen palvelun käyttö on mahdollisimman helppoa ja ymmärrettävää kaikille ihmisille, heidän mahdollisista toimintarajoitteistaan tai haasteistaan huolimatta.

Saavutettavuus on vastuullisuutta, mutta tarjoaa yrityksille myös liiketoiminnallisen kasvumahdollisuuden.

Tutustu

Core UX Audit

Kokonaisvaltainen UX Audit ottaa huomioon kaikki käyttäjäkokemuksen tärkeät osa-alueet. Auditointimme perustuu kokeneimpien suunnittelijoidemme asiantuntija-arvioihin, joissa he käyttävät useita erilaisia heuristisia metodeja, sekä omaa laajaa asiantuntemustaan tunnettujen analytiikkatyökalujen ohella.

Ota yhteyttä niin voimme räätälöidä tarpeisiisi sopivan UX Audit -paketin.

Tutustu

Digipalveluonnistumisia asiakkailtamme

Hyödynnä maksuton 30 minuutin sparraus!

Oletko kiinnostunut verkkopalvelun konsultaatiosta? Varaa aika asiantuntijamme Raino Lepistön kalenterista ja saat ilmaisen sparrailun videoyhteydellä.