Liity porukkaan

Avoimet työpaikat

Lähetä avoin hakemus

Juuri nyt meillä ei ole muita tehtäviä avoinna, mutta avoimia hakemuksia vastaanotamme aina.

Laita postia tulemaan osoitteeseen:

duuniin@redland.fi

Nälkäiset tuppaavat kasvamaan

”Don’t work to earn. Work to learn”, on joku fiksu sanonut. Samalla kun lupaamme asiakkaillemme kasvua, lupaamme sitä myös toisillemme: olemme yhteisö, jossa opitaan koko ajan uutta. Tässä visiomme:

Onnellisin henkilökunta

Usein sanotaan, että asiakas tulee ensin. Mutta eihän se niin mene. Jos töissä ei viihdy, se näkyy aika nopeasti laadussa ja asiakastyytyväisyydessä. Siksi kaikki lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Eikä se tarkoita meillä pelkkää pöytäjalkapalloa ja pizzaperjantaita, vaan aidosti kannustavaa työkulttuuria. Redlandilla saat ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia juuri niin paljon kuin itse haluat ottaa.

Tyytyväisimmät asiakkaat

Kun ammattitaitoiset ihmisemme saavat keskittyä toteuttamaan itseään rakentavassa ilmapiirissä, näkyy se myönteisesti asiakkaidemmekin naamoista. Työn laatuun keskittymisen lisäksi mittaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttämme ja tutkimme, miten voisimme palvella paremmin. Tähän mennessä on mennyt mukavasti: vuotuinen suositteluprosenttimme on keikkunut 95 pinnan kieppeillä.

Luonnollinen kasvu

Työhyvinvoinnin ja asiakastyytyväisyyden sivutuotteena syntyy kasvua – sekä taloudellista että henkilökohtaista. Mutta aivan kuten syksyn sadosta on viisasta ottaa seuraavan vuoden siemenviljat talteen, kannattaa asiantuntijayhteisössäkin antaa kiitos sinne, minne se kuuluu. Siksi jaamme 50 % vuosittaisesta tuloksestamme henkilökunnallemme. Näin kasvun positiivinen kierre voi jatkua.