Takaisin

Haussa Kasvun mahdollistaja toimitusjohtajan tueksi!

Tarvitsemme toimitusjohtajamme tueksi ripeää kasvuamme mahdollistamaan operatiivisen johtamisen osaajaa, jolla on silmää ja ymmärrystä niin kokonaisuuksille kuin yksityiskohdillekin. Vastuullasi on toteuttaa strategiamme kehityskohtia ja huolehtia siitä, että fokus pysyy raameissaan kiireen keskellä ja välillä kovassakin vauhdissa. Lisäksi vastaat taloutemme kokonaiskuvan ylläpidosta sekä prosessien ja resursoinnin kehityksestä.

Persoonana sinut tunnetaan positiivisena kasvun ja ihmisten johtajana, joka on tulosorientoitunut ja jolla on usean vuoden kokemus toimimisesta asiantuntijayhteisössä. Sosiaalisuus, myyntihenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat sinulle itsestään selvyyksiä.

Olet proaktiivinen, toimit tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti. Tartut tuumasta toimeen, uskot tekemiseen ja esimerkillä johtamiseen. Luonteesi vahvuuksia ovat tarkkuus, näkemyksellisyys ja analyyttisyys. Sinulla on reipas asenne jatkuvaan kehittämiseen, ja tuttua ovat myös toimistomaailman pelisäännöt sekä toimiston talouden kokonaiskuvan ymmärrys ja hallinta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla ”Kasvun mahdollistaja” osoitteeseen duuniin@redland.fi viimeistään 6.2.2018. Liitä hakemukseen kuvaus osaamisestasi, muutamia esimerkkejä urasi kasvunpaikoista ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Raila Lassila raila@redland.fi tai 040 527 3446 (ti 29.1. klo 9-11 ja to 31.1. klo 9-11)

 

Olemme kasvu- ja kehityskumppani asiakkaille, jotka haluavat enemmän ja helpommalla. Tehtävämme on kirkastaa asiakkaidemme merkitys ja auttaa ulottamaan se johdonmukaisesti kaikkeen tekemiseen. Teemme sen tarjoamalla markkinointi-, viestintä- ja digipalvelut yhtenä strategisesti johdettuna kokonaisuutena. Toimimme Helsingissä ja Lahdessa 35 hengen voimin. Olemme kasvaneet keskimäärin noin 30 % vuodessa, vuonna 2018 liikevaihto oli lähes 3m€.