Virtuaalitapahtumat

Redland toteuttaa tapahtumasi virtuaalisena koosta ja tarpeesta riippumatta. Oikein toteutettuna virtuaalitapahtuma voi tuottaa jopa enemmän liidejä kuin fyysinen.

 

Verkossa ei ole rajoja

Eristäytymisestä huolimatta kohtaamisen tarve säilyy. Ihmiset kohtaavat nyt verkossa ja siellä ovat myös asiakkaat. Verkossa on mahdollista tutustua ihmisiin, joita ei muuten ehkä tapaisi. Siksi virtuaalitapahtuma voi oikein toteutettuna tuoda enemmän uusia kontakteja ja liidejä – verkossa ei ole rajoja. Osallistujat ovat myös todennäköisemmin aidosti kiinnostuneita siitä, mitä tarjoat.

Järjestämme sujuvasti myös esimerkiksi hallituksen kokoukset. Huolehdimme kaikista järjestelyistä ja tekniikasta, jotta osallistujat voivat keskittyä olennaiseen.

Toteutamme virtuaalitapahtumat koosta ja tarpeesta riippumatta. Jos tapahtumanne on jo suunnitteilla, me mietimme, miten se toteutetaan virtuaalisesti. Huolehdimme, että liiketoimintanne pyörät pyörivät sinne, minne pitääkin – eteenpäin.

Kokoukset – Webinaarit – Seminaarit – Koulutukset – Luennot – Workshopit – Promot – Tapahtumat – Lanseeraukset – Hallituksen kokoukset

 

Mitä ottaa huomioon virtuaalitapahtuman järjestämisessä?

 • Kenelle tapahtuma järjestetään ja miksi?
 • Mikä on sopivin tapahtumatyyppi -alusta ja -paikka?
 • Keitä kutsutaan?
 • Onko ohjelmassa tarpeeksi taukoja ja osallistuuko yleisö ohjelmaan?
 • Kuka juontaa tapahtuman, pyydetäänkö mukaan vierailevia puhujia?
 • Tarvitsevatko esiintyjät esiintymiskoulutusta?
 • Miten hoidetaan tekniikka tapahtumapaikalla ja itse tapahtumassa?
 • Miten hoidetaan markkinointi ennakkomarkkinoinnista jälkihoitoon?
 • Toimitetaanko osallistujille tarjoiluja tai tapahtumaan liittyvää materiaalia kotiovelle?Järjestä virtuaalitapahtuma helposti meidän avullamme

Tekniikka

Huolehdimme kaikesta tapahtumassa tarvittavasta tekniikasta. Sinä voit unohtaa tekniset huolet ja keskittyä olennaiseen. Tarvittaessa hoidamme tapahtumapaikalle myös green screenin tai lavasteet.

 

Esityksen sisältö

Käsikirjoitamme tapahtuman kulun ja hiomme puheenvuorot esiintyjien kanssa. Annamme puhujille lyhyen esiintymiskoulutuksen. Teemme presentaatiostasi selkeän ja helppolukuisen. Tarvittaessa konseptoimme koko tapahtuman, luomme sille viestit ja visuaalisen ilmeen, joista muodostuu selkeä punainen lanka tapahtumalle.

Tapahtumahallinta

Varmistamme, että tapahtuma etenee sujuvasti alusta loppuun. Juontajamme toivottaa osallistujat tervetulleeksi, varmistaa että yhteydet toimivat ja koordinoi kysymyksiin vastaamisen. Tekninen tukemme on jatkuvasti tilanteen tasalla ja reagoi tarvittaessa.

 

Markkinointi

Hoidamme tapahtuman markkinoinnin ennakkomarkkinoinnista jälkihoitoon. Teemme kokonaissuunnitelman tavoitteiden perusteella. Selvitämme kohderyhmän ja sen, miten heidät tavoittaa. Huolehdimme kohderyhmän kutsumisesta ja markkinoimme tapahtumaa sopivissa kanavissa. Tapahtuman jälkeen pyydämme osallistujilta palautteen ja pidämme heidät markkinointiloopissa.

Kyllä, olen kiinnostunut virtuaalitapahtumasta, joka auttaa keräämään uusia liidejä ja viemään liiketoimintaani eteenpäin!

 • Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Käydään yhdessä läpi, millainen virtuaalitapahtuma sopisi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

 • Yhteystiedot

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.