Takaisin

Tule meille asiakkuusjohtajaksi

Etsimme kokenutta asiakkuusjohtajaa huolehtimaan asiakkaistamme sekä kasvattamaan heidän liiketoimintaansa markkinointiviestinnän ja digitaalisten palveluiden avulla. Suhtaudumme luottavaisesti tulevaisuuteen, sillä olemme koronan keskelläkin onnistuneet saamaan uusia asiakkaita ja rekrytoimaan loistavia ammattilaisia. Nyt tarvitsemme uutta avainpelaajaa asiantuntijaporukkaamme vahvistamaan. 

Odotamme sinulta

  • Osaat tunnistaa asiakkaan tarpeita ja tehdä ehdotuksia hänen liiketoimintansa kasvattamiseksi.
  • Ymmärrät digitaalisia palveluja ja tunnistat mahdollisuuksia asiakkaan liiketoiminnan digitalisoimiseksi.
  • Osaat kehittää myös asiakkaan kanssa työskentelevää tiimiäsi löytämään ja tunnistamaan signaaleja asiakkaan tarpeista. Sekä tarjoamaan niihin jatkuvasti ratkaisuja.
  • Aktiivinen myyntityö on sinulla verissä ja asiantuntijapalveluiden myyjänä puhut bisnestä luontevasti.
  • Työssä onnistumisen kannalta olennaisia taitoja ovat erinomaiset kommunikointi- ja esiintymistaidot suomeksi ja englanniksi.

Eduksesi katsomme

  • Kokemuksen kansainvälisestä liiketoiminnasta ja asiakkuuksien hoitamisesta. 
  • Ymmärryksen ja osaamisen viestinnästä ja viestintäpalveluista. 

Tarjoamme sinulle

Redland on strategiseen markkinointiviestintään ja digitaalisiin palveluihin erikoistunut toimisto, jonka toimintaa ohjaa asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys. Tarjoamme sinulle runsaasti haastavia projekteja, mielenkiintoisia asiakkaita, mukavia ja osaavia työkavereita sekä ainutlaatuista redlander-asennetta. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa, mutta etätyöt mahdollistavat työskentelyn mistä tahansa.

Uskomme, että vain onnellinen henkilökunta saa aikaan tyytyväisiä asiakkaita. Seurauksena on hyvänsorttista kasvua – kaikille. Pidämme huolen siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja työhyvinvointia ja jaamme osan vuotuisesta tuloksestamme henkilökunnan kesken.

Henkilökuntamme omistama yritys on jatkanut kasvun tiellä vaikeinakin aikoina. Lue lisää viime aikojen onnistumisistamme kertovasta artikkelista.

Näin haet

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla ”Asiakkuusjohtaja / Etunimi Sukunimi” osoitteeseen duuniin@redland.fi viimeistään 8.11.2020. Liitä hakemukseen kuvaus osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan heti sopivien ehdokkaiden ilmaantuessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 21.10. klo 10-11 Mari Masalin, Redlandin toimitusjohtaja, p. +358 40 553 6433, mari.masalin@redland.fi sekä torstaina 29.10. klo 12-13 Mikko Vartiainen, Director of Marketing Services, p. +358 40 563 6717, mikko.vartiainen@redland.fi