Takaisin

Etsimme projektipäällikköä 

Oletko tehokas ja järjestelmällinen projektipäällikkö, joka ymmärtää markkinointiviestintää ja digitaalista maailmaa? Me tarvitsemme sinua täällä Redlandilla. Kasvun ja kansainvälistymisen myötä meillä on töitä ja tarvitsemme lisää tekijöitä. Toivomme, että suhtaudut työhösi intohimoisesti ja haluat oppia jatkuvasti lisää jokaisen uuden projektin myötä.

Kysy itseltäsi nämä kysymykset

  • Onko budjettien, aikataulujen, laadun ja projektien johtaminen sinulle rutiinia?
  • Pystytkö pitämään useita palloja hyppysissäsi ja tarvittaessa pyytämään apua ajoissa?
  • Oletko myyntihenkinen A-luokan asiakaspalvelija, jonka asiakkaille vain paras on kyllin hyvää
  • Kommunikoitko luontevasti projektin erilaisten osapuolten kanssa ja viestit sujuvasti kaikkiin suuntiin?
  • Oletko halukas oppimaan uutta, haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi?

Jos vastasit lähes kaikkiin kyllä, niin laita meille hakemusta tulemaan!

Tätä me sinulta odotamme

Etsimme langat käsissään ja asiat aikataulussaan pitävää projektipäällikköä, joka pystyy hoitamaan sekä markkinointiviestinnän että digitaalisten palveluiden projekteja. Työssä onnistumisen kannalta olennaisia taitoja ovat erinomaiset kommunikointi- ja esiintymistaidot suomeksi ja englanniksi.

Tätä me sinulle tarjoamme

Redland on strategiseen markkinointiviestintään ja digitaalisiin palveluihin erikoistunut toimisto, jonka toimintaa ohjaa asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys. Tarjoamme sinulle runsaasti haastavia projekteja, mielenkiintoisia asiakkaita, mukavia ja osaavia työkavereita sekä ainutlaatuista redlander-asennetta. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa, mutta etätyöt mahdollistavat työskentelyn mistä tahansa.

Uskomme, että vain onnellinen henkilökunta saa aikaan tyytyväisiä asiakkaita. Seurauksena on hyvänsorttista kasvua – kaikille. Pidämme huolen siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja työhyvinvointia ja jaamme osan vuotuisesta tuloksestamme henkilökunnan kesken.

Henkilökuntamme omistama yritys on jatkanut kasvun tiellä vaikeinakin aikoina. Lue lisää viime aikojen onnistumisistamme kertovasta artikkelista.

Näin haet

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla ”Projektipäällikkö / Etunimi Sukunimi” osoitteeseen duuniin@redland.fi viimeistään 15.11.2020. Liitä hakemukseen kuvaus osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan heti sopivien ehdokkaiden ilmaantuessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 27.10. klo 13-14 sekä torstaina 5.11. klo 12.30-13.30 Heidi Metso, Redlandin asiakkuusjohtaja, p.+358 405 166 007, heidi.metso@redland.fi